Diensten

Maurits Borduur Service biedt diverse diensten aan bedrijven en (sport)verenigingen aan onder één dak. Wij ontzorgen u graag van ontwerp tot realisatie. Dat is wel zo handig! Op de subpagina's vindt u meer informatie over het borduren, het proces en het digitaliseren van uw ontwerp. 

Borduren

Maurits Borduur Service is gespecialiseerd in het borduren van alle ontwerpen (teksten, logo's etc.) op diverse artikelen. Vanzelfsprekend verzorgen wij graag de artikelen voor u, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om zelf uw artikelen aan te leveren (uitgezonderd babyartikelen). Op de pagina 'borduren' vindt u meer informatie.

Digitaliseren

Om uw logo, afbeelding of tekst te borduren moet het door u aangeleverde bestand altijd worden omgezet naar een, voor de borduurmachine leesbaar, digitaal bestand. Voor deze borduurkaart betaalt u slechts eenmalige instel- en ontwerpkosten. De borduurkaart blijft in ons bezit, zodat wij u bij eventuele vervolgopdrachten snel van dienst kunnen zijn en over het juiste ontwerp beschikken. Daarnaast hoeft u op deze manier slechts één keer te investeren in het digitaliseren. Het digitaliseren van een logo/tekst is al mogelijk vanaf € 45,00 exclusief btw. Op de pagina 'digitaliseren' vindt u meer informatie.

Het proces

Om u een indruk te geven over onze werkzaamheden geven wij een korte introductie over het proces. Op de pagina 'het proces' vindt u meer informatie.